Advocatuur

SIMPL advocatuur is een nichekantoor gespecialiseerd in alle aspecten van het contractenrecht, het aansprakelijkheidsrecht en het koop- en huurrecht. Ik schrijf, beoordeel, onderhandel en procedeer op deze vakgebieden. Aan de onderhandelingstafel waar dat kan, bij de rechtbank als het moet. De (commerciële) belangen van mijn cliënten staan altijd voorop. Ik werk efficiënt en ben een liefhebber van praktische oplossingen. Jarenlange ervaring leert namelijk: al is het vraagstuk nog zo ingewikkeld, de beste oplossing blijkt vaak SIMPL.

Roel Versteeg
advocaat / oprichter

Roel is gespecialiseerd in alle aspecten van het commercieel contractenrecht, het aansprakelijkheidsrecht en het koop- en huurrecht. Hij schrijft, beoordeelt, onderhandelt en procedeert al jarenlang op deze vakgebieden. Aan de onderhandelingstafel waar dat kan, bij de rechtbank als het moet. De commerciële belangen van zijn cliënten staan altijd voorop. Roel staat dicht bij zijn cliënten, werkt efficiënt, is standvastig en een liefhebber van praktische oplossingen.

In 2008 ben ik als advocaat gestart bij BANNING in Den Bosch. Met anderen heb in 2016 STIPT. advocaten in Zaltbommel opgericht. Mijn wens om nog meer focus op mijn cliënten en hun vraagstukken te leggen en meer vrijheid van werken te creëren, leidde in 2022 tot de oprichting van SIMPL advocatuur | interim.

Sinds 2008 heb ik mijzelf toegelegd op het adviseren en procederen over commerciële contracten, aansprakelijkheid en vastgoed. In dat verband heb ik de Grotius specialisatieopleiding nationaal en internationaal contracteren cum laude afgerond. Daarnaast doe ik promotieonderzoek op het vlak van opstalaansprakelijkheid bij de Radboud Universiteit Nijmegen. 

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten heb ik het volgende rechtsgebied geregistreerd:

verbintenissenrecht.

Op grond van deze registratie ben ik verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op dit geregistreerd hoofdrechtsgebied.

“Ik sta voor persoonlijke juridische dienstverlening op topniveau, altijd dicht bij mijn cliënten.”

Recente ervaring

Met vijftien jaar ervaring ben ik bedreven in het adviseren en procederen over commerciële contracten, aansprakelijkheid en vastgoed. Een greep uit mijn recente werkzaamheden gaat hieronder

Heeft u een juridische vraag? Ik help u graag!

Tarieven

icoon-tarieven-01
SIMPL werkt zoveel als dat kan op basis van vaste prijzen. Voor de hele opdracht, of voor onderdelen daarvan.
icoon-tarieven-02
SIMPL werkt ook op uurtarief. Waar dat mogelijk is, wordt vooraf een maximaal aantal in rekening te brengen uren met u afgesproken. Kost het vraagstuk minder tijd, dan betaalt u ook minder. Kost het meer tijd, dan is dat mijn risico.
icoon-tarieven-03
SIMPL onderneemt ook graag met u mee. Als uw vraagstuk zich ervoor leent, is het mogelijk een ‘split-fee’ af te spreken: er geldt dan een (lager) basisuurtarief of vast basistarief voor de opdracht. Bij succes in uw zaak verhoogt SIMPL het basistarief met de succesopslag. Zowel de verschillende tarieven als de omschrijving van wat als succes geldt, leggen we natuurlijk vooraf helder vast.
icoon-tarieven-04
Heeft u een (zakelijke) rechtsbijstandverzekering? Dan dekt de polis soms de externe advocaatkosten van SIMPL. Vaak tot een maximumbedrag. Natuurlijk maak ik vooraf duidelijk of SIMPL binnen dit bedrag de benodigde werkzaamheden kan verrichten.