Interim

SIMPL ondersteunt op interim-basis bedrijven en andere advocatenkantoren als volwaardige externe specialist ook graag op de bovengenoemde vakgebieden. Bijvoorbeeld als specialistische kennis intern niet aanwezig is, of (tijdelijk) een extra advocaat of bedrijfsjurist nodig is. Ik werk vanuit mijn eigen kantoor of in house als onderdeel van een flexibele schil. Zichtbaar naar externe cliënten, of juist op de achtergrond. Voor iedere situatie is een maatwerkoplossing mogelijk.

Roel Versteeg
advocaat / oprichter

SIMPL ondersteunt als volwaardige externe specialist op interim-basis bedrijven en andere advocatenkantoren ook graag snel en efficiënt op het vlak van het commercieel contractenrecht, het aansprakelijkheidsrecht en het koop- en huurrecht. Bijvoorbeeld omdat specialistische kennis intern niet aanwezig is, of (tijdelijk) een extra bedrijfsadvocaat of bedrijfsjurist nodig is. 

Ik werk vanuit mijn eigen kantoor of in house als onderdeel van de flexibele schil van advocatenkantoren. Zichtbaar naar externe cliënten, of juist als onderaannemer op de achtergrond. Uw cliëntrelatie blijft daarmee ongemoeid. Voor één specialistisch dossier, voor het oplossen van achterstanden, voor een bepaald tijdvak of voor een bepaald project. Altijd tegen een concurrerende vaste prijs of uurtarief.

Neem voor meer informatie of een maatwerkofferte contact met mij op.